Asistența rutieră RO + UE
1. Vehicul
2. Confirmare
Acoperire

Accident

Tractare în urma unui eveniment rutier din care auto implicat a devenit nedeplasabil, număr nelimitat de evenimente pe durata de valabilitate a abonamentelor.

Depanare la locul evenimentului

Serviciul de depanare a autovehiculului imobilizat, realizat de către o echipă de intervenție la locul evenimentului. Scopul serviciului de asistență rutieră este refacerea temporară a capacității de deplasare a autovehiculului imobilizat, pentru continuarea călătoriei. Autonom Assistance acoperă costurile de deplasare a echipei de intervenție și manopera operațiunilor de intervenție efectuate de către echipa de intervenție.

Tractare defecțiune tehnică

Serviciul de transport al autovehiculului imobilizat de la locul incidentului către cel mai apropiat service în limita a 100km/sens. Costurile suplimentare generate de diferența de distanță se vor refactura mai departe către Utilizator.

Parcare

În cazul în care evenimentul are loc în afara orelor de program, Autonom Assistance va depozita mașina avariată fără costuri până în prima zi lucratoare a unității reparatoare selectate de către Client. Autonom Assistance va acoperi costurile serviciului pe o perioadă de 5 zile, în limita a 50 RON pe zi TVA inclus.

Recuperare din afara carosabilului

Serviciul de recuperare din afara carosabilului a autoturismului eligibil în urma unui accident rutier este acoperit doar dacă ieșirea în afara carosabilului s-a produs ca urmare a unui accident/defecțiune survenită pe un drum asfaltat.

Repatriere pasageri

Serviciul de transport al pasagerilor aflați în autovehiculul imobilizat din locația imobilizarii în România. Limita de despăgubire este 500 EURO/eveniment TVA inclus. Numărul pasagerilor nu poate depăși numărul de locuri înscrise în certificatul de înmatriculare al autoturismului. Autonom Assistance va organiza acest serviciu numai daca s-a efectuat serviciul de TRACTARE către o unitate reparatoare agreată și doar în cazul în care reparația mașinii imobilizate nu poate fi finalizată în termen de 10 zile lucratoare.

Repatriere mașină

Serviciul de transport al autovehiculului imobilizat, în limita a 1000 EURO TVA inclus. Autonom Assistance va efectua acest serviciu numai dacă a fost realizat serviciul de tractare locală și în cazul în care reparația autovehiculului imobilizate depășește 7 zile lucrătoare. Termenul de 7 zile se aplică doar pentru abonamentele cu acoperire la nivel european. În cazul unui eveniment rutier pe teritoriul României, soldat cu imobilizarea autovehiculului, repatrierea se va efectua fără limita de 7 zile, în funcție de caz.